به گزارش روابط عمومی مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی ، علی اکبر دائم امید در گفت و گو با مدیران مسئول ، سردبیران و خبرنگاران رسانه های این استان با بیان اینکه صندوق توسعه ملی کشور فرصتی برای نظام بانکی کشور است تا هزینه های تولید را کاهش دهد گفت: تسهیلات این صندوق با نرخ سود کمتر پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه بانک کشاورزی مبلغ 6 هزار میلیارد ریال اعتبار با صندوق ملی توسعه قرار داد منعقد کرده گفت: 60 درصد این اعتبار در بین شعب این بانک استانها توزیع شده و 40 درصد نیز به صورت عمومی توزیع خواهد شد.
دائم امید اضافه کرد: از این میزان اعتبار 4/112 میلیارد ریال به طرح های معرفی شده توسط بانک کشاورزی استان آذربایجان غربی اختصاص یافته است که خوشبختانه با تلاش همکاران این بانک توانستیم 23 طرح اعتباری بالغ بر 384 به صندوق توسعه ملی معرفی کنیم .
وی ادامه داد: با معرفی طرح ها 5/355 میلیارد ریال از اعتبارات صندوق توسعه ملی به طرح های معرفی شده به بانک کشاورزی آذربایجان غربی اختصاص یافته است و این مدیریت با جذب این میزان اعتبار توانست رتبه نخست را در میان مدیریت های شعب این بانک در کشور را به خود اختصاص دهد.
وی یکی از طرح های معرفی شده به صندوق ملی توسعه توسط بانک کشاورزی استان را طرح گاوداری دو هزار راسی پگاه در سلماس معرفی کرد که برای اجرای آن و در مرحله اول 250 میلیارد ریال اعتبار در صندوق توسعه ملی مصوب شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی گفت: با بهره برداری از این طرح ضمن تولید شیر با بار میکروبی کم در استان و تامین شیر سالم و بهداشتی صنایع تبدلی استان ، برای تعداد قابل توجهی از اقراد جویای کار به ویژه فارغ التحصیلان بخش کشاورزی فرصت اشتغال فراهم خواهد شد.
وی همچنین اظهار کرد : از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای تعدادی از واحد های تولیدی استان نیز سرمایه در گردش اختصاص می یابد که امیدواریم با تامین این اعتبارات شاهد رونق تولید در استان باشیم.
علی اکبر دائم امید ، بانک کشاورزی را به عنوان بانک دولتی فعال در توسعه کشور دانست و گفت: این بانک به عنوان تنها بازوی مالی دولت در توسعه بخش کشاورزی است و عمده فعالیت آن در توسعه فعالیت های بخش کشاورزی متمرکز شده است.
وی با تشریح بندهای 8 و 9 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری ادامه داد : در تحقق منویات مقام معظم رهبری در سیاست های اقتصاد مقاومتی ، بانک کشاورزی سعی کرده است با ارتقای کیفیت خدمات خود زمینه را برای افزایش مشارکت مردم فراهم کند.
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد : با هدف ارتقای کیفیت خدمات در بانک کشاورزی برای رسیدن به استاندار سازی خدمات بانکی برای شعب گواهینامه مقدماتی استاندارصادر می شود.
دائم امید در ادامه سخنان خود از اجرای طرح بانکداری الکترونیک در بانک کشاورزی برای کاهش هزینه های تحمیلی به مشتریان خبر داد و گفت: خوشبختانه بانک کشاورزی از جمله بانک های پیشروی کشور در این زمینه است و توانسته با یک سیستم جامع بانکداری الکترونیک به نام سیستم مهر گستر خدمات شایسته ای را به مشتریان ارائه کند.
وی با بیان اینکه هشت سال زمان برای بومی سازی سیستم جامع بانکداری الکترونیک زمان صرف شده است ، گفت: در حال حاضر با راه اندازی این سیستم جامع بانکداری الکترونیک ، کشورمان جزو 5 کشور برتر دنیا ست .
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح عملکرد هفت ماه بانک کشاورزی استان در سال جاری پرداخت و گفت: در هفت ماه نخست امسال 20 هزار و 867 فقره تسهیلات به مبلغ 2 هزار و 868 میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است که این مبلغ نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل 7.9 درصد افزایش یافته است.
دائم امید پرداخت تسهیلات به زیر بخش های کشاورزی را از جمله اهداف بانک کشاورزی عنوان کرد و افزود: در هفت ماهه نخست امسال 103 فقره تسهیلات برای توسعه آبیاری های مدرن ، 4 هزار و 343 فقره برای زراعت ، 6 هزار و 525 فقره برای دامداری ها ، 693 فقره برای صنایع تبدیلی و 280 فقره برای مرغداری های استان تسهیلات پرداخت شده است.
وی گفت: از نظر تفکیکی عقود، 64 درصد تسهیلات عقود مشارکت مدنی و 26 درصد فروش اقساطی و فقیه نیز در قالب سایر عقود پرداخت شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی درباره پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج نیز گفت: این مدیریت در پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج پیشگام بوده و 15 میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت کند .
دائم امید ادامه داد : این بانک آمادگی دارد در صورت ابلاغ اعتبار جدید در بخش وام ازدواج آن را جذب و به متقاضیان پرداخت نماید.
وی در خصوص پرداخت تسهیلات از محل اعتبارات خاص نیز گفت : 411 میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی در اختیار جهاد کشاورزی استان قرار گرفته و تاکنون 205 نفر برای خرید ترکتور و ادوات کشاورزی معرفی شده اند.
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی همچنین از پرداخت 9 میلیارد و 930 میلیون ریال برای مستمری بگیران کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی استان ، 442 میلیارد ریال برای مشاغل خانگی و ...... ریال برای زنان سرپرست خانواده در هفت ماهه امسال پرداخت شده است.
وی در ادامه با تشریح عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان نیز ادامه داد : فعالیت مالی این صندوق با آغاز سال زراعی 92 شروع و تا پایان سال زراعی 93 ادامه یافته است و در این مدت این صندوق توانسته است 17.286 هکتار از باغات استان ، 140.104 هکتار از زمین های زراعی را تحت پوشش خدمات بیمه ای خود قرار دهد.
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی داد : پیش بینی می کردیم در سال زراعی 92 / 93 ، 366 میلیارد ریال خسارت به کشاورزان پرداخت کنیم که تا کنون بیش از 144 میلیارد ریال خسارت به افرادی که زمین های کشاورزی خود را بیمه کرده بودند پرداخت شده است.
علی اکبر دائم امید گفت: صد در صد خسارت زمین های زراعی بیمه شده پرداخت شده و تا پایان آبان ماه نیز خسارات باغات بیمه شده نیز پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 22 شرکت خدمات بیمه ای کشاورزی با فعالیت 194 نفر از فارغ التحصیلان کشاورزی در استان فعالیت می کنند.
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه صندوق بیمه کشاورزی بانک کشاورزی تنها مرجع پرداخت خسارت به کشاورزان خسارت دیده است ادامه داد : امیدواری کشاورزان با رغبت بیشتر زمین های کشاورزی خود را بیمه کنند تا در صورت نیاز بیمه خسارت آنها را پرداخت کند .