بهره برداری از واحد تولید فرآورده های گوشتی در استان اصفهان

بهره برداری از واحد تولید فرآورده های گوشتی در استان اصفهان

با استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی طرح تولید فرآورده های گوشتی با ظرفیت تولید سالانه 2 هزار تن،در استان اصفهان به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی در استان اصفهان، مبلغ 9 میلیارد و 500 میلیون ریال از هزینه های راه اندازی این واحد تولیدی توسط این بانک و از محل اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی تأمین و پرداخت شده است.
بر اساس این گزارش با بهره برداری از این طرح زمینه اشتغال 20 نفر فراهم شد.

قالب دلخواه شما