دکتر مرتضی شهیدزاده رییس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به اینکه پس از ده سال طرح خرید تضمینی گندم مجدد به این بانک واگذار شد، گفت: طلب کشاورزان بابت این خرید تضمینی در کوتاه ترین زمان ممکن به طور کامل پرداخت شد.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر مرتضی شهیدزاده در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به همکاری راهبردی دولت ، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نظام بانکی افزود: در سال جاری هشت میلیون و 80 هزار تن گندم از کشاورزان سراسر کشور به صورت تضمینی خریداری و 9 هزار و 389 میلیارد تومان براساس روشی که با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی و حمایت بانک مرکزی و نظام بانکی تدوین شد تا اواسط مهر کل منابع مالی مورد نیاز تامین شد و هم اکنون طلب کشاورزان به طور کامل تسویه شده که بی سابقه است.
مدیرعامل بانک کشاورزی افزود: هم به لحاظ وزنی و هم به لحاظ مبلغ مالی در کوتاه ترین زمان برنامه ریزی و بدهی دولت به کشاورزان پرداخت شد.
دکتر شهید زاده گفت: امسال سامانه الکترونیکی بانک کشاورزی ویژه خرید تضمینی خرید گندم به گونه طراحی و اجرا شد که به طور لحظه ای وضعیت خرید گندم و پرداخت مبالغ به کشاورزان قابل رصد و تحلیل بود.
رییس هیات مدیره بانک کشاورزی افزود : در سال زراعی 93-94 استان خوزستان با 960 هزار تن خرید تضمینی گندم در صدر استان های کشور قرار داشت.
وی افزود : استان های گلستان، فارس و کردستان نیز به ترتیب با 891 ، 744 و 544 هزار تن خرید تضمینی گندم بالاترین تولید و فروش این محصول راهبردی را در کشور از آن خود کردند.
دکتر شهیدزاده تاکید کرد : با توجه به اینکه استان کردستان از مناطق کمتر توسعه یافته تلقی می شود اما کشاورزان این استان موفق شدند با تولید بالا رده خود را در کشت گندم ارتقاء دهند.
مدیر عامل بانک کشاورزی خرید تضمینی ذرت و دانه های روغنی با قیمت تضمینی را مهمترین برنامه راهبردی بانک کشاورزی تا پایان سال جاری بیان کرد و گفت: امید داریم با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نظام بانکی بتوانیم مانند گندم در جهت منافع تولیدکنندگان این خرید تضمینی را انجام دهیم.
دکتر شهید زاده همچنین با اشاره به بسته اقتصادی دولت برای نیمه دوم سال جاری گفت : پیشنهاد بانک کشاورزی برای اختصاص مبالغی ویژه خرید ادوات مکانیزاسیون کشاورزی با نرخ پایین تر برای کشاورزان در بانک مرکزی تصویب شده است و پس از ابلاغ کار اعطای این تسهیلات به کشاورزان آغاز می شود.