صنعت ماکارونی برای نخستین بار در کشور در دهه های 30 و 40 به طور غیراتوماتیک و سنتی پایه گذاری و در سال 1373 با حمایت چند نفر از صنعتگران و برای نخستین بار به صورت صنعت تمام خودکار، به سبک کشورهای پیشرفته تاسیس شد. امروزه سرانه مصرف ماکارونی در کشور نزدیک به 7کیلوگرم است که در ده سال گذشته رشدی بیش از 100 درصد داشته است.با افزایش سرمایه گذاری در این بخش و افزایش میزان تولید و کیفیت، مصرف این نوع غذا افزایش شایانی پیدا کرد.
در حال حاضر 85 درصد سهم بازارهای داخلی پاستای ایران در دست ده برند اول این صنعت از جمله زرماکارون است و بانک کشاورزی با اعمال سیاست های حمایتی خود درسرمایه گذاری، تولید و اشتغال، با اعطای تسهیلات 1000 میلیاردی به شرکت زرماکارون ، گام دیگری در حمایت از امنیت غذایی کشور برداشته است.
به گزارش روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، این بانک با اعطای تسهیلات ریالی به مبلغ 1000 میلیارد ریال و سقف حواله ارزی به مبلغ 100 میلیون یورو و همچنین صدورانواع ضمانت نامه بانکی برای فعالیت واحد تولیدی زرماکارون، نقش موثری در حمایت از تولید و صیانت از امنیت غذایی مردم داشته است.
این گزارش می افزاید: این واحد تولیدی که به عنوان برند برتر صنعت ماکارونی کشور در سال99 معرفی شده است و به عنوان بزرگترین تولیدکننده پاستا و ماکارونی در ایران و خاورمیانه با تولید محصولات مختلف در گروه انواع پاستا، لازانیا، پودر کیک و آرد به شمار می رود، با سرمایه گذاری 7750میلیارد ریال و با ظرفیت تولید448هزار تن در سال زمینه اشتغال 1250 نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم کرده است.
محل اجرای این طرح بزرگ تولید انواع محصولات ماکارونی، استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ است.