احداث واحد 7000 تنی انجماد و بسته بندی انواع گوشت با مشارکت بانک کشاورزی استان اصفهان

بااستفاده از تسهیلات بانک کشاورزی واحد انجماد و بسته بندی انواع گوشت گوسفند و گاو و کله پاچه با ظرفیت 7 هزار تن در سال در شهرستان نجف آباد اصفهان به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی استان اصفهان برای اجرایی شدن این طرح تسهیلاتی به مبلغ 8 میلیارد ریال از محل منابع صندوق توسعه ملی پرداخت شده است.

این گزارش می افزاید با راه اندازی این طرح زمینه اشتغال 30 نفر به طور مستقیم فراهم شد.

 

قالب دلخواه شما